Кримінал

Подробиці пожежі автівки на Чернігівщині: невідомі підпалили машину бізнесмена

Поліцейські організували комплекс слідчо-розшукових заходів на встановлення осіб, які сьогодні уночі скоїли підпал автівки керівника одного з провідних підприємств агропромислового сектору області.

Повідомлення про подію поліція отримала сьогодні після другої години ночі. Заявник сповістив про пожежу позашляховика, який перебуває в користуванні директора місцевого переробного підприємства. Автівка ночувала у дворі садиби бізнесмена.

За викликом на місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції. Правоохоронці встановили, що єдиною ймовірною версією причини пожежі є підпал автомобіля. Поліцейські провели огляд місця події та вилучили низку речових доказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині невідомі підпалили будівлю та автомобіль

Наразі до Прилуцького району виїхав начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський. Він особисто координуватиме дії підлеглих із встановлення осіб, причетних до цього резонансного злочину.

За фактом кримінального правопорушення слідчий поліції відкрив провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button