Кримінал

Пограбування пенсіонерки: погрози й образи замість розслідування

ЧЕline вже писав про історію з пограбуванням пенсіонерки Валентини Обушної з Бахмача. Ще 4 квітня, за її словами, сусіди, неблагополучна родина, її обікрали. Тоді, як говорить Валентина Обушна, вона зіткнулася з бездіяльністю і байдужістю бахмацької поліції. Тепер пенсіонерка розповіла про продовження історії. Завдяки власній активності, шукаючи правди, вона достукалась уже до прокуратури.

«26 липня виїжджав до нас на прийом громадян заступник головного прокурора області Бутович Олександр Іванович. Я пішла до нього на прийом. Він при мені викликав слідчих у цій справі і питає: «Ви пробачте, 4 місяці слідство не велося. Чому?». Слідча плечима знизує. Далі викликали начальника слідчого відділу поліції. Той каже, що вперше чує про таку кримінальну справу. Бутович їм каже: «Хлопці, не чудіть. Негайно призначити нового слідчого та провести слідчий експеримент із потерпілою».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Заткнися і не ходи ніде», – пенсіонерка з Бахмача стверджує, що її пограбували, а тепер погрожують

Але, за словами Валентини Обушної, сьогодні, через місяць після цього, нічого не змінилось. «Ніхто нічого не зробив по цей день. Минув місяць уже».

Водночас у боротьбі за справедливість жінці перепадає на горіхи від сусідів, яких вона звинуватила. «Оці сусіди, які обікрали, почали мені погрожувати щоразу більше. Ось цієї суботи один із них п’яний їхав і всіляко ображав мене. Погнули мені паркан. Я викликала вже скільки разів дільничного, то він не прийшов понині. Не знаю, чого вони, всі ці правоохоронці, чекають. Чи щоб вони мене вбили, чи побили. Не знаю», – нарікає пенсіонерка.

Коментар прокуратури з цього приводу очікуємо найближчим часом.

Ще статті по темі

Back to top button