Кримінал

«Заткнися і не ходи ніде», – пенсіонерка з Бахмача стверджує, що її пограбували, а тепер погрожують

Пенсіонерка з Бахмача Валентина Обушна стверджує, що місцева поліція бездіяльна. Адже ще 4 квітня, як вона зазначає, її пограбували сусіди. Проте, як кажуть, віз і нині там.

«Я була вдома і працювала на городі зі зворотної сторони будинку. Хата була замкнута. Але це не завадило моїм сусідам мене пограбувати. Це неблагополучна родина, п’ють, б’ються між собою, там страшне… Вони перелізли через паркан. Ключ знайшли одразу, він там поряд лежав у шафці. Мати їх за мною спостерігала і тримала телефон напоготові, що попередити якщо я буду повертатись. У цей час інші члени родини мене обікрали. Вкрали 750 доларів і 7 із половиною тисяч гривень. Крім грошей, нічого не взяли. Я одразу виявила крадіжку та викликала сина. Той приїхав уже з поліцією», — розповідає жінка.

За словами Валентини Іванівни, сусіди – це неблагополучна родина: 45-річна жінка, її діти та внуки. Також проживає співмешканець 20-річної доньки.

«Коли приїхала поліція, я одразу показала їм і слід, де перелазили через паркан, і стежинку протоптану від них до нас. Ті пішли до цієї родини, то дочка сказала, що мати тільки приїхала з роботи з Києва, хоча жоден із них ніде не працює. Вони вісім років живуть у нас на вулиці і ніхто ніде не робив. Наразі відкрите кримінальне провадження. Я до слідчої Вікторії Казанник приходила рази три, то вона мені каже «Не ходіть до мене! Чого ви до мене ходите? Ви заважаєте мені працювати». І, як підсумок, розводять руками, мовляв, підозри немає. Вони (поліція) не хочуть, не хочуть робити… як баба стара, то до побачення … 70 років, сьогодні, завтра меркну і до побачення… Справу закриють і все. Немає захисту ніякого. Вони (сусіди) сміються з мене і все. Та ще тепер і погрожують. Її син мені сказав: «Заткнися і не ходи ніде», – розповідає Валентина Обушна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зухвало пограбував самотню пенсіонерку

Представник бахмацької поліції Микола Шульган відмовився коментувати ситуацію. За нього це зробили в пресслужбі поліції області

 «Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ. Призначена низка експертиз, проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів із встановлення причетних осіб. Опитані ймовірні свідки. Перевіряється особа, на яку вказала заявниця», – сказала Юлія Ковтун, речник ГУНП у Чернігівській області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button