Кримінал

Поліцейські викрили двох чернігівців на незаконному зберіганні зброї та боєприпасів (Фото)

Двоє чоловіків, мешканців м. Чернігова незаконно зберігали вогнепальну зброю та набої. Крім того під час оглядів у одного з них поліцейські виявили пакунок з речовиною, схожою на метадон. Речові докази вилучено, а чоловікам слідчі готують повідомлення про підозру.

Викрили незаконну діяльність зловмисників оперативники територіального управління боротьби з наркозлочинністю спільно із працівниками Чернігівського районного управління поліції та Чернігівського зонального відділу військової служби правопорядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прилуччині поліцейські спільно з представниками тероборони затримали мародерів (Фото)

Так, під час огляду за місцем мешкання 48-річного місцевого мешкання правоохоронці виявили автомат Калашникова та 155 набоїв до нього та пакунок з наркотичним засобом, схожим на метадон. А під час обшуку у гаражному приміщенні 34-річного чернігівця поліцейські виявили близько 1,5 тисячі набоїв до автоматичної зброї.

Всі виявлені речові докази вилучено та скеровано на проведення експертного дослідження.

За вказаними фактами розслідуються кримінальні правлення, розпочаті за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, а це незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Згідно санкції статті зловмисникам може загрожувати позбавлення волі строком до семи років.

Крім того, за фактом виявлення наркотиків розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ) Кримінального кодексу України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button