Кримінал

Поліцейські знайшли викрадене авто

Правоохоронці Чернігівського відділу поліції швидко відшукали викрадений легковик «Daewoo Lanos» та оголосили про підозру у заволодінні автівкою місцевому мешканцю.

Вранці 24 квітня до поліції звернувся 67-річний чернігівець з повідомленням про зникнення свого «Ланоса», який він звечора залишив біля будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Шевченка «роззули» автомобіль

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті проведення низки розшукових заходів правоохоронці виявили зниклий автомобіль у Городнянському районі. Легковик сховали на території колишньої пожежної частини в одному з сіл. Автівка мала численні механічні ушкодження.

Поліцейські оперативно встановили особу підозрюваного у заволодінні автівкою. Ним виявився 23-річний чернігівець, що був раніше судимий за аналогічні злочини. Зловмисник зізнався у скоєному та пояснив поліції, що вкрав «Ланос» у стані алкогольного сп’яніння. Після цього поїхав до знайомих у Городнянський район, ще й набрав повен салон пасажирів.

ugon_lanos_2

Неподалік одного з сіл нетверезий водій не впорався із керуванням. Автівказ шістьма людьми на борту перекинулася. На щастя, ніхто серйозно не постраждав і по медичну допомогу не звертався.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальна санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з можливою конфіскацією майна.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button