Кримінал

Поліція Чернігівщини шукає свідків аварії, в якій загинула жінка

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в селі Лемеші загинула 61-річна жінка. Поліцейські розслідують обставини та закликають відгукнутися свідків ДТП.
Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора приблизно о 17:20. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Transit, рухаючись автодорогою Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, в селі Лемеші здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

Поліцейські затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили транспортний засіб.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Нині триває досудове розслідування.
Поліцейські звертаються до всіх, хто став свідком ДТП або кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати за номером (0462)619-787 або (093)882-10-51.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button