Кримінал

Поліція розслідує обставини зіткнення автобуса і тролейбуса

Слідчими Чернігівського відділу поліції відкрите кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, в наслідок якого маршрутний автобус зіткнувся з тролейбусом.

Близько 9-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Любецькій в Чернігові водій маршрутного автобуса зіткнувся з тролейбусом, який стояв на узбіччі.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

В ході огляду місця події та фіксації слідів ДТП було з’ясовано, що в наслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримало чимало пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка доля пошкодженого в аварії тролейбуса

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це була м’ясорубка» — в аварії з маршруткою та тролейбусом постраждали 12 осіб

Ще статті по темі

Back to top button