Кримінал

Поліція Сновщини склала чотири протоколи на агресивного водія, що спричинив ДТП

Поліцейські притягнули до відповідальності молодика, що кермував автівкою у стані алкогольного сп’яніння та погрожував поліцейським.

14 листопада близько 16-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Незалежності в Сновську сталася дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля «Фольцваген Гольф» не впорався з керуванням та в’їхав у паркан домогосподарства.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції. 24-річний водій автомобіля, що працює в одній із силових структур області, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік агресивно відреагував на появу поліцейських та погрожував їм розправою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть військового, що збив двох дівчат і втік з місця ДТП

Поліція склала на нетверезого водія адміністративні матеріали:

  • за частиною 1 статті 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, чи іншого майна), що тягне за собою накладення штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на до одного року;
  • за частиною 1 статті 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»), що тягне за собою накладення штрафу;
  • за частиною 1 статті 130 КУпАП – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного чи іншого сп’яніння, що карається штрафом з позбавленням права керування транспортом на один рік.
  • статтею 185 КУпАП – злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків, що тягне за собою накладення штрафу, громадські або виправні роботи, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button