Кримінал

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на Чернігівщині

Правоохоронці розслідують обставини смертельної ДТП, що сталася вчора на автодорозі поблизу села Красносільське Ніжинського району. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області

Учора, 26 серпня, приблизно о 20-й годині до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Красносільське Ніжинського району. На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Борзнянського відділення та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині невідомі незаконно нарубали дерев на понад 290 тисяч гривень

Поліцейські встановили, що 45-річний водій легковика «Daewoo», рухаючись трасою Кіпті – Глухів – Бачівськ, на 68-му кілометрі дороги не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя. Там кермувальник зіткнувся з земляним насипом, що призвело до перекидання автівки.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав травми, від яких загинув на місці події.

Слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Поліція розшукує свідків ДТП та просять всіх, кому щось відомо про обставини цієї події, повідомити на лінію «102», або за номером 063-574-90-09. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button