Кримінал

Поліція затримала прилучанина, який забив чоловіка до реанімації

Після вживання алкоголю місцевий житель відлупцював чоловіка, зламавши йому носа та завдав тяжких травм голови. Постраждалий госпіталізований із черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку.

До чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від медперсоналу центральної міської лікарні, що до них був доставлений 39-річний прилучанин з тілесними ушкодженнями. Лікарі одразу почали надавати йому допомогу та проводити діагностичні дослідження, після чого пацієнта помістили до реанімації.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Не гаючи часу, до медзакладу направилася слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом. Оскільки чоловік перебував у реанімаційному відділенні непритомний, опитати його не було можливим.

Для розкриття даного злочину були задіяні наряди з числа дільничних, інспекторів-поліцейських та співробітників кримінальної поліції. Правоохоронці оглянули місце правопорушення в пошуках слідів злочину. Експерти вилучили речові докази за даним правопорушенням та направили їх на експертизу. Поліція провела подворові обходи та опитала всіх можливих свідків протиправного діяння.

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання області і злагоджених професійних дій кримінальна поліція Прилуцького відділу поліції встановила, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив непрацюючий 30-річний прилучанин. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення про те, він разом із своїм знайомим розпивали спиртне і випадково зайшли у двір.

Саме там в гостях у товариша перебував потерпілий. В ході раптово виниклого конфлікту зловмисник почав бити бідолаху руками й ногами по голові та тілу. Після вчиненого зловмисник залишив місце пригоди.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі поліція перевіряє чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button