Кримінал

Поліція затримала зловмисника, який скоїв наїзд на поліцейського у Козельці

Під час документування поліцією порушення правил дорожнього руху 56-річний водій авто зумисно наїхав на поліцейського. Слідчі повідомили фігуранту про підозру – за скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

13 грудня близько 9-ї години ранку співробітники сектору реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції під час патрулювання території селища Козелець виявили автомобіль «Chevrolet Aveo», який був припаркований під заборонним знаком.

Правоохоронці наблизились до автівки, представилися, повідомили водієві про його порушення та попросили надати документи для перевірки. 56-річний водій в категоричній формі відмовився виконати законні вимоги поліцейських, поводився зухвало і агресивно. Після чого водій сів в авто і скоїв наїзд на одного з поліцейських.

Оцінюючи ситуацію, зорієнтувавшись в небезпечності дій правопорушника, другий правоохоронець миттєво припинив його протиправні дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківські поліцейські затримали чоловіка, який побив власну матір

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу поліції. Правоохоронця з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Поліція затримала зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчий під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі. Автомобіль правопорушника вилучено та поміщено на майданчик для заарештованого транспорту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button