Кримінал

Збив жінку та втік: на Чернігівщині розшукали чоловіка, який п’яним скоїв смертельну ДТП (Фото)

Смертельне ДТП сталося у Бобровиці Ніжинського району. Невідомий темний позашляховик скоїв наїзд на жінку-пішохода та втік. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події. З’ясувалося, що в момент інциденту водій перебував у нетверезому стані. Втікача затримано.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Трагічна подія сталася увечері 25 жовтня.

Над встановленням місця перебування автівки та особи її водія негайно розпочали роботу оперативники кримінальної поліції Ніжинщини, їхні колеги з обласного карного розшуку поліції, кримінального аналізу, слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аеророзвідка Чернігівського прикордонного загону знищила замасковану ворожу гаубицю «Мста-Б» (Відео)

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 33-річний місцевий мешканець, який у момент наїзду на потерпілу перебував за кермом власного позашляховика «KIA Sorento» у нетверезому стані. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його автівку з характерними для ДТП пошкодженнями також виявлено та вилучено.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури розслідують кримінальне провадження за ч.3 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого). Згідно з нею, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на такий самий строк.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button