Кримінал

Прилуцький шахрай ошукав 9 людей і тепер сидітиме за ґратами

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримувалося публічне обвинувачення в кримінальному провадженні відносно мешканця м. Прилуки, який упродовж листопада 2019 – січня 2020 року шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї зняли з карток чернігівця майже 80 тисяч

Як встановлено в судовому засіданні, протягом листопада 2019 – січня 2020 року мешканець м. Прилуки, 1957 р.н., будучи раніше засудженим за вчинення майнових корисливих злочинів та в період іспитового строку, під приводом продажу речей побутового призначення, шляхом обману заволодів грошовими коштами потерпілих на загальну суму 4300 грн, ошукавши 9 осіб.

Прокурором  у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого  у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 ч.2КК України, визнана судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 07.05.2020 обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України та за сукупністю злочинів призначено покарання у вигляді 3-х років 7-ми місяців позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button