Кримінал

Прокуратура поставила крапку в справі зухвалого ломбардного грабіжника

Завершене досудове розслідування в кримінальному провадженні зухвалого грабіжника. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Встановлено, що у лютому 2017 року обвинувачений, перебуваючи в приміщенні одного з чернігівських підприємств, пригрозив працівнику вогнепальною зброєю і заволодів майном на більше ніж 5 тисяч гривень та зник із місця події.

Далі у відділенні  ПТ «Ломбард ТОВ «Гарант Капітал і Компанія», що по вулиці Богуна, через вікно прийому речей він вистрелив у працівника ломбарду з вогнепальної зброї, завдавши потерпілому тяжких тілесних ушкоджень. Та заволодіти майном не вдалося.

Потім, аби уникнути затримання, зловмисник, перебуваючи в квартирі багатоповерхового будинку, привів у готовність бойову гранату та кинув її у напрямку працівників поліції. У результаті чого троє правоохоронців зазнали тяжких тілесних ушкоджень.

Також слідством установлене незаконне придбання та зберігання обвинуваченим наркотичних засобів, вогнепальної зброї та боєприпасів.

Згідно з ухвалою суду до зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button