Кримінал

П’яний сіверянин зарубав друга під час сварки

На Чернігівщині поліцейські затримали чоловіка, який ввечорі під дією алкоголю посварився з власником господи та зарубав його сокирою, а на ранок вирішив втекти.

Про даний інцидент поліцію повідомили зранку 22 жовтня. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області на чолі з керівництвом.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Про насильницький характер смерті раніше судимого корюківця свідчили рублені рани на голові та сліди крові. У ході проведеного комплексу розшукових заходів оперативники вирахували та затримали підозрюваного.

Як пояснив останній, напередодні вони з господарем разом випивали, а потім між ними виникла сварка. В якості аргументу гість використав сокиру й тричі вдарив господаря по голові, після чого ліг спати. На ранок гість застав господаря вже холодним та вирішив втекти.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивств) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваний затриманий згідно із статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button