Кримінал

У Чернігові нетверезий водій вчинив подвійну ДТП

Сьогодні, близько 11-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів: Fort Transit, Ford Focus і Citroen Berlingo. Постраждалих немає.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що 56-річний водій Ford Transit, рухаючись вулицею Івана Мазепи, перед пішохідним переходом не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем Ford Focus, що їхав попереду, який, рухаючись за інерцією, зіткнувся з авто Citroen Berlingo. Під час спілкування з кермувальником Ford Transit поліцейські помітили в нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «драгер». Результат — 1,71 проміле. Інспектори склали кілька адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Протягом минулої доби патрульні поліцейські виявили 7 громадян, які керували транспортними засобами з ознаками спʼяніння.

Ще статті по темі

Back to top button