Кримінал

«Радикальні пончики» отримали по 5 років ув’язнення

Вже тривалий час вирували судові баталії стосовно корупційної справи міського голови Мени Геннадія Примакова і депутата районної ради Валерія Гайдукевича (обидва – представники «Радикальної партії» Олега Ляшка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецоперація «Порося»: як менські «радикали» провернули оборудку

Нагадаємо, у липні 2016-го менських «радикалів» затримали на підозрі в отриманні хабара у розмірі 1 000 доларів від приватного підприємця за оформлення земельної ділянки в м. Мена.

Фігуранти справи, намагаючись затягнути судові засідання, їхали у термінові «відрядженнях», йшли на лікарняний та вигадували інші причини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радикали Гайдукевич і Примаков приховали засекречені телефонні розмови корупційного «договорняка»

Завдяки вдалій співпраці Служби безпеки України і наполегливій позиції прокурора, Менський районний суд першої інстанції сьогодні, 5 травня, Геннадію Примакову та Валерію Гайдукевичу виніс вирок та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі кожному з конфіскацією майна, а також позбавив та 3 роки права займати посади.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Називається, «захищались» за допомогою молодого та недосвідченого адвоката, який дозволив клієнту заперечувати свою провину, яка є абсолютно очевидною. Оже, кажучи на «чорне», що воно «біле», обвинувачені втратили шанс отримати (гіпотетично) менше років позбавлення волі з урахуванням положень ст. 69 КК України. У підсумку, маючи у своєму арсеналі тупість, глупість і небажання залучити до участі у справі досвідченого адвоката, ці особи отримали те, що мали б отримати.

Back to top button