Кримінал

Рейд на дебоширів: на Рокосовського поліція провела профілактичні заходи

З 1 по 4 вересня Чернігівський відділ поліції та придані сили посилено відпрацьовували найбільший в обласному центрі мікрорайон міста – вулицю Рокосовського. Головне завдання відпрацювання — профілактика пиятики у дворах та на дитячих майданчиках, а також перевірка підоблікового елементу.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації  поліції Чернігівської області.

Дотримуючись принципу зменшення адміністративного тиску на правопорушників, правоохоронці проводили з громадянами переважно профілактичні бесіди. До адміністративної відповідальності притягували лише злісних правопорушників.

otrabotka_goroda2016_3Так, за чотири дні відпрацювання було складено 88 адміністративних протоколів, з яких найбільше 57 — за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Серед інших правопорушень: куріння тютюнових виробів у заборонених місцях (10 протоколів), 7 порушень правил адміністративного нагляду; по 2 протоколи складено за дрібне хуліганство та за порушення правил дорожнього руху.otrabotka_goroda2016_6

Також складалися адміністративні матеріали за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами; вчинення насильства в сім’ї; невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей та інші.

Поліцейські провели понад півсотні профілактичних бесід.

Аналогічні заходи будуть проводитися поліцією Чернігова постійно.

Ще статті по темі

Back to top button