Кримінал

«Рекорд» водія: у Сновську затримали п’яного водія

Інспектори сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання Сновська 21 серпня помітили п’яного водія та зупинили його. Виявилося, що чоловік перевищив допустиму норму алкоголю в крові у 16 разів.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Проігнорував правила дорожнього руху, сівши за кермо, 48-річний житель Сновського району. Під час спілкування з яким поліцейські запросили чоловіка до райлікарні, аби пройти тест на наявність алкоголю в крові.

Медики оглянули чоловіка та зробили висновок: в крові 3,2 проміле алкоголю. При цьому допустима норма алкоголю в крові лише 0,2 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на стоянці п’яний чоловік, розвертаючись, пошкодив три автівки

Поліцейські склали на водія адмінпротокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у нетверезому стані). Суд може оштрафувати за це чоловіка на 10200 гривень.

За сім місяців 2019 року на Чернігівщині в дорожньо-транспортних пригодах загинули 49 осіб. Основні причини аварій: порушення правил проїзду перехресть, недотримання правил безпечної дистанції, порушення правил маневрування, перевищення припустимої швидкості руху, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button