Кримінал

Рецидивіста підозрюють у спричиненні знайомому тяжких тілесних ушкоджень

Під процесуальним керівництвом чернігівської місцевої прокуратури завершено проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом спричинення особі тяжких тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія судитимуть за смертельне зіткнення

Так, встановлено, що 22.02.2019, близько 13:00, обвинувачений, 1993 року народження, який раніше вже відбув 6 років позбавлення волі за умисне вбивство, знаходячись в одному з будинків по  вул. Молодіжна в с. Петрушин Чернігівського району, в ході конфлікту, що виник з мотивів раптово виниклих особистих неприязних відносин, з метою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків у вигляді заподіяння шкоди здоров’ю та бажаючи їх настання, умисно наніс потерпілому, 1988 року народження, не менше одного удару ногою в область живота, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої травми живота з розривом внутрішніх органів, які згідно висновку експерта відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

За час досудового розслідування обвинувачений розкаявся у вчиненому та активно сприяв органам досудового розслідування під час проведення досудового розслідування.

Довідково: злочин, передбачений ч. 1 ст. 121 КК України, карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button