Кримінал

Рибалку-браконьєра впіймали з 66 кілограмами риби

Під час рибоохоронного рейду водоймами Менського району 09.10.2018 державні інспектори Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області затримали чоловіка, який за допомогою двох поріжевих сіток виловлював рибу.

Факт правопорушення зафіксовано на озері біля с.Локнисте. Правопорушником виявився місцевий житель, який у протизаконний спосіб виловив 66 кг риби: карась сріблястий – 98 шт., щука – 16 шт., плітка – 8 шт., лящ – 9 шт., окунь – 1 шт., плоскирка – 2 шт., білизна – 1 шт., завдавши збитків рибному господарству України на суму 9 656 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує про порядок відтворення водних біоресурсів

Складений протокол про адміністративне правопорушення буде направлений до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Чернігівський рибоохоронний патруль сподівається на плідну співпрацю з громадськістю із викорінення браконьєрства на водоймах області. Про всі відомі факти правопорушень у сфері рибоохоронного законодавства повідомляйте на телефони «гарячої» лінії патруля 0991121344 та (0462) 937557.

Джерело:сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button