Кримінал

Розбив келих на голові: у Чернігові патрульні затримали розбійника

Патрульні виявили громадянина, який може бути причетним до завдання тілесних ушкоджень.

Вчора, близько 20-ї години, на лінію 102 зателефонував чернігівець та повідомив, що у сусідній квартирі бійка. До нього по допомогу звернулася жінка, у неї ушкоджена голова, на обличчі кров. За вказаною заявником адресою негайно направили один з екіпажів патрульної поліції. Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Прибувши на місце, поліцейські виявили 51-річну жінку з різаною раною на голові та чималою кровотечею. Їй надавала допомогу бригада медиків швидкої, яка також прибула на виклик.

За словами потерпілої, ушкодження їй завдав громадянин, з яким вона напередодні відпочивала у себе вдома. Чоловік вдарив жінку по голові келихом, який розбився, поранивши її.

Під час огляду квартири, у якій сталася бійка, поліцейські виявили 45-річного громадянина. Чоловік не заперечував, що між ним і потерпілою стався конфлікт.

Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Громадянина доправили до Чернігівського районного управління поліції. Поранену жінку шпиталізували до лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button