Кримінал

Розслідування вбивства 8-річної дитини особисто контролюватиме прокурор області

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліцією здійснюється розслідування вбивства восьмирічного хлопчика. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство малолітньої дитини).

За даними слідства, 3 серпня 2020 року близько 7-ї години ранку хлопчика знайдено в соняшниковому полі біля с. Скорінець Чернігівського району з численними ножовими пораненнями.

Напередодні, 2 серпня 2020 року, потерпілий разом із батьком та дідусем їхали на автомобілі до міста Чернігова. Неподалік села Красне Чернігівського району зупинилися для відпочинку, після чого батько з сином вирушили до лісу на прогулянку, проте повернувся чоловік уже без дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві своєї дитини

На місце події виїжджали керівництво прокуратури області та Чернігівської місцевої прокуратури, слідчо-оперативна група.

Наразі триває проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій.

Групу прокурорів, які здійснюватимуть нагляд у формі процесуального керівництва за дотриманням законів під час розслідування кримінального провадження, очолив прокурор області Андрій Парусов.

Слідство перебуває на його особистому контролі.

Фото — Сектор комунікації
поліції Чернігівської області 

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button