Кримінал

СБУ викрила розкрадання нафтосировини з нафтопроводів

Співробітники Прилуцького МРВ управлінння СБУ в Чернігііській області спільно з працівниками охорони нафтогазовидобувного управління у межах комплексу заходів із захисту критичної інфраструктури у сфері паливно-енергетичного комплексу викрили на Чернігівщині розкрадання сировини з нафтопроводу.

Правоохоронці встановили, що зловмисники облаштували незаконний вріз для перекачування нафти на ділянці нафтопроводу «Мільки-Леляки», яка належить ПАТ «Укрнафта». Незаконно відібрану нафтосировину викрадачі закачували в паливнозаправні машини та вивозили для реалізації на «чорному» ринку за межі області.

​Під час огляду місця злочину було виявлено гумовий шланг високого тиску,пластикову спец’ємність та інше обладнання для облаштування врізки в нафтопровід і прокладки відводу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нафту і газ на Чернігівщині освоюватиме «Укргазвидобування»

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 292 Кримінального кодексу України.Тривають оперативно-пошукові заходи з встановлення осіб, причетних до облаштування незаконного врізу та викачування нафтосировини.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А що це робота СБУ приватний бізнес мабуть приплачують їм кращеб склади боєприпасів у Десні та Гончарівску охороняли.

Back to top button