Кримінал

Шахрай та вбивця проведе за ґратами 15 років

Менський районний суд області підтримав позицію прокуратури та визнав винуватим жителя смт Березна у вчиненні злочинів, передбачених ст. ст. 115, 187, 190 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівщини розкрила зухвалий розбійний напад на бабусю

Нагадаємо, у грудні 2019 році обвинувачений прибув до господарства жителів смт Березна, де дерев’яною палицею завдав декілька ударів по голові 82-річному чоловіку, а трохи згодом наніс смертельний удар ножем в грудну клітину.

Також зловмисник намагався вбити сина потерпілого, проте смерть останнього не настала з причин, що не залежали від його волі. При цьому обвинувачений намагався відшукати будь-які матеріальні блага для особистого збагачення, однак заволодів лише кишеньковим годинником, мобільним телефоном та грошовими коштами в розмірі 350 гривень.

Напередодні вбивства, користуючись добросусідськими відносинами з потерпілим, обвинувачений приходив повернути борг у сумі 200 грн. Маючи при собі сувенірну грошову купюру з написом «П’ятсот сувенірів», передав її чоловіку, який через свій похилий вік та поганий зір не розпізнав обману та віддав шахраю 300 гривень решти.

Наразі вирок законної сили не набрав.

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button