Кримінал

Шахраї продали пенсіонерці купони на майже 14000 гривень ЧL

Понеділок виявився плідним для місцевих шахраїв, які спромоглися продати 70-річній жінці пустушок на значну суму грошей.

Вчора, 18 квітня, по обіді на службу «102» звернулась 70-річна жителька Чернігова, котра просить вжити заходи до невідомих осіб, які шахрайським шляхом заволоділи значною сумою її особистих заощаджень. Зловмисники під приводом продажу сертифікатів на акції в магазинах міста отримали від літньої жінки грошові кошти в розмірі 13700 гривень, які потерпіла збирала тривалий час. Пенсіонерка відала злодіям у руки свої зберігання близько пів на дванадцяту біля будинку, в якому проживає, а як зрозуміла пізніше від них отримала лише сувеніри. Прикмети невідомих: на вигляд 40 років, зростом 165-175см., у одного волосся чорного кольору, коротке, одягнутий в куртку чорного кольору, на лиці рубці від вугрів, інший був у кепці чорного кольору, міцної статури, мав сумку через плече. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було виявлено та вилучено білий пакет з надписом «Акція», в якому були паперові банкноти номіналом 100 гривнь з написом «це не гроші», обмотані папером з написом «20 Євро 2000 PrikolBank» та 20 Євро з написом «Сувенір». Проводиться перевірка.

Кожного дня жертвами зловмисників стають безпорадні люди літнього віку, пенсіонерам потрібно бути пильними до незнайомців, які пропонують їм грошові операції.

Ще статті по темі

Back to top button