Кримінал

На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі посадовця Держприкордонслужби (Фото)

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі начальника одного з відділень Чернігівського прикордонного загону.

Правоохоронці встановили, що капітан налагодив схему отримання «прибутку» за безперешкодне ввезення на територію України тютюнових виробів. Сума неправомірної вигоди визначалася залежно від кількості «товару».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові виявили підпільний цех фальсифікату.

За попередньою інформацією, реалізація злочинної схеми давала можливість посадовцю незаконно отримувати близько п`ятдесяти тисяч гривень щомісяця. Оперативники спецслужби затримали зловмисника в обласному центрі під час отримання хабара в розмірі майже сім тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення можливої причетності посадовця до інших фактів протиправних дій.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом прокуратури.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ: Великі заправки підвищили ціни на бензин і дизпаливо.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Знову Коля Коля провокувати почав!

Back to top button