Кримінал

Шахраї розвели на чималі гроші сіверянина

Куликівська поліція затримала шахраїв, які увійшли в довіру до 45-річного чоловіка та виманили в нього гривні та євро.

До Куликівської поліції звернувся чоловік, який втратив гроші через свою надмірну довірливість. Незнайома жінка та її супутник переконали співрозмовника, що його зурочили, і його треба негайно рятувати. Після нетривалого спілкування під приводом зняття зурочення незваним гостям вдалося забрати тисячу гривень і 20 євро.

Зробивши чорну справу, незнайомці сіли в автівку радянського виробництва та поїхали в невідомому напрямку. У ході оперативно-розшукових заходів за «гарячими слідами» поліцейські затримали автомобіль зловмисників у сусідньому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка за порятунок «племінника» віддала шахраям чималу суму

Всередині перебували ті люди, яких підозрювали у вчиненні шахрайства. При собі вони мали видурені в заявника гроші. Ці особи раніше не мали проблем із законом, однак і роботи в них теж не було. У скоєному підозрювані зізнались і надали правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжника-невдаху оштрафували на 1700 гривень

Поліція перевіряє підозрюваних у шахрайстві на скоєння аналогічних злочинів на території Чернігівщини.

Ще статті по темі

Back to top button