Кримінал

Сім кілограмів амфетаміну та марихуани на понад два мільйони гривень: у Прилуках затримали наркоторговця

У четвер, 19 травня, поліція затримала 32-річного прилучанина, який торгував наркотичними та психотропними речовинами, неподалік одного з поштових відділень одразу після одержання ним чергової партії «товару». Після поверхневого огляду правоохоронці знайшли у чоловіка поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, вагою близько трьох кілограмів.

Як пояснив підозрюваний, пакунки з «психотропами» він замовляв в одному з месенджерів в Інтернеті, а потім фасував їх і продавав уроздріб.

Під час невідкладного обшуку в оселі зловмисника поліція виявила ще два пакети, найімовірніше, з амфетаміном, вагою більше як 2 кг, і 6 пакетів із зеленою подрібненою речовиною, схожою на марихуану, вагою приблизно 2 кг. А також засоби для фасування та ваги. Приблизна вартість вилучених препаратів на «чорному» ринку сягає 2,2 мільйона гривень.

Усі речовини спрямували на експертизу, а самого прилучанина помістили до ізолятора тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з ворожого полону рашистів звільнили дитину

Під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури поліція готує йому повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button