Кримінал

Стрілянина на проспекті Миру: чоловік отримав поранення живота та грудної клітини

Чернігівська місцева прокуратура забезпечує нагляд у формі процесуального керівництва в кримінальному провадженні, розпочатому за фатом хуліганства.

Так, 31.08.2018 о 23:17 до чергової частини ЧВП ГУНП у Чернігівській області по каналу «102» надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік увійшов зі зброєю в один із дворів по пр-ту. Миру в м. Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вночі була стрілянина

Виїздом на місце встановлено, що чоловік, 1983 р.н., під час конфлікту з особами, які порушували тишу в дворі, здійснив постріли з предмета, зовні схожого на рушницю. В результаті конфлікту потерпілий від пострілів отримав тілесні ушкодження у виглядів кульових поранень. У свою чергу потерпілий, захищаючись від нападника, спричинив останньому тілесні ушкодження.

Потерпілий госпіталізований до приймального відділення міської лікарні з кульовим пораненням живота та грудної клітки, а нападник госпіталізований до обласної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та переломом нижньої щелепи.

При огляді місця події вилучено речові докази, зокрема гільзи та патрони.

Наразі триває досудове розслідування з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

6 коментарів

    1. Хоть один человек не побоялся и вышел ночью ОДИН против пяной быдлоты,мало наказал, красава, надо давно всем выдать оружие!

      1. Вы пьяного быдла с пистолетом в руках считаете человеком, а подростков 10 — 13 лет считаете пьяной быдлотой?!?!?!

  1. Не бред, это все показатель того что реыормированая полиция не справляется со своими обязаностями и простому человеку с оружием в руках приходится таким образом быдлоту ставить на место

    1. Смешно читать коментарии, от людей которые не присутствовали на месте стрельбы. Так, вот простой человек с пистолетом в руках имел 1.3 промилле алкоголя в крови, и кричал жалко , что без ружья вышел и головы не пробил.а так называемые вашими словами , алкаш, ездили в мэрию, когда просили , чтобы на место происшествия приехал мэр или его зам, то дежурный мило улыбнулся и пошел себе, ни на одном телеканале города нигде никого не было. А вы продолжайте дальше не зная правды раздавать медали пьяным шизофреникам!!!

  2. Бред? Вы просто не сталкивались с реалиями нашего города. Среди сотрудников полиции куча уголовников, стрельба в людей, использование спецсредств против мирных граждан и т.д. Скоро все сами узнаете.

Back to top button