Кримінал

Судитимуть чоловіка, що ошукав 70-річну жительку Сновської громади

Співробітники Сновського відділення поліції завершили досудове розслідування щодо зловмисника, який ошукав 70-річну мешканку Сновщини. Матеріали провадження з обвинувальним актом передано прокуророві для скерування до суду. За вчинення шахрайських дій шахраю загрожує до трьох років обмеження волі. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Нещодавно до поліції звернулась 70-річна мешканка Сновщини. Жінка розповіла, що торгує молочними продуктами на ринку в місті Сновськ. Пенсіонерка заявила, що один покупець розрахувався з нею за товар купюрою номіналом 1000 гривень та пішов. Однак згодом жінка зрозуміла, що її ошукали – купюра виявилася сувенірною. Пенсіонерка в розпачі звернулась до поліції по допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браконьєр з Корюківщини під час нересту незаконно наловив риби на понад 100 тисяч гривень (Фото)

Сновські поліцейські швидко розшукали зловмисника. Він зізнався у скоєному, надав правдиві свідчення та повернув жінці кошти за продукти.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та направили до суду кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або пробаційний нагляд на строк до трьох років, або обмеження волі на той самий строк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button