Кримінал

Таксист зґвалтував 18-річну чернігівку

До чергової частини Чернігівського районного відділення поліції вчора о 10:30 надійшла заява 18-річної мешканки Чернігова про факт зґвалтування.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Сталося це близько 03:00 години 21 червня у с. Павлівка Чернігівського району.

У ході розслідування встановлено, що вночі потерпіла разом із подругами відпочивала в кафе біля АЗС «Білл», що в місті Чернігові по вулиці І. Мазепи. Потім дівчата вирішили поїхати до водоспаду, що в с. Павлівка. Вони підійшли до таксі, що стояло поряд із кафе та попрохали водія відвезти їх до зазначеного місця. Водій погодився.

Коли вони приїхали, то подруги дівчини першими вийшли з авто, постраждалу водій затримав, зачинивши двері, та поїхав разом із нею від водоспаду.

Проїхавши деяку відстань, водій зупинив автомобіль і почав чіплятися до потерпілої, після чого вступив із нею у статевий зв’язок усупереч її волі.

Прикмети водія: на вигляд 35-40 років, слов’янської зовнішності, вдягнений у шорти та футболку.

Надано орієнтування патрульним нарядам щодо автомобіля. Встановлено власника автомобіля – 19-річну мешканку с. Р. Слобода. Як пояснила остання, автомобіль продано. Здійснюються заходи щодо встановлення особи водія транспортного засобу.

За даним фактом слідчим відділом Чернігівського районного відділення поліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України.

Ще статті по темі

Back to top button