Кримінал

Трикутник смерті: екс-кохзаний забив до смерті нового співмешканця жінки

Поліцейські Варвинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження проти чоловіка, який, заступившись за колишню співмешканку, голіруч забив її кривдника на смерть.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Про виявлення трупа 39-річного жителя одного з сіл Варвинського району до поліції повідомила вранці 4 квітня сама власниця помешкання, де напередодні вночі сталася трагедія.

Жінка пояснила, що покійний гостював у неї, вони разом вживали алкогольні напої. Прибувши на місце злочину, поліцейські виявили тіло потерпілого з численними тілесними ушкодженнями.

За висновками медпрацівників, у загиблого виявлено закриту черепно-мозкову травму з масивним субарахноїдальним крововиливом, переламані майже всі ребра. Синці та садна вкривали практично все тіло.

Під час спілкування з власницею помешкання поліцейські швидко встановили картину злочину.

Як з’ясувалося, гість завітав до 25-річної жінки напередодні ввечері. Після тривалого застілля господиня та гість добряче посварилися, чоловік почав погрожувати фізичною розправою. Налякана жінка серед ночі вискочила з будинку та побігла до свого колишнього співмешканця, який живе неподалік, на цій же вулиці.

Вона розповіла «колишньому» про кривдника та попросила захистити. 44-річний чоловік вирушив розбиратися, та «перестарався».

Наразі інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Ця стаття передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Підозрюваного, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. ЕКС-КОХЗАНИЙ — це як? Трохи перевіряйте хоча б заголовок:)

Back to top button