Кримінал

У Чернігівській області надзвичайника викрито на хабарі (Фото)

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернігові) територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань Національної поліції України на отриманні неправомірної вигоди викрито у м. Чернігові керівника одного із районних управлінь ГУ ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці затримання на хабарі заступника голови Чернігівської ОДА (Відео)

Зокрема, під час досудового розслідування задокументовано, що керівник районного управління ГУ ДСНС України в області одержав неправомірну вигоду від суб’єкта господарювання за невтручання у господарську діяльність і нескладання адміністративного протоколу за порушення правил пожежної безпеки.

Слідчим спільно з прокурором проведено невідкладний обшук, під час якого у службовому автомобілі виявлена вся сума отриманої неправомірної вигоди.

Правоохоронця затримано безпосередньо на місці вчинення кримінального правопорушення.

Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання стосовно працівника правоохоронного органу запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button