Кримінал

У чернігівському кафе чоловік вдарив хлопця ножем

В ніч на 9 квітня до поліції надійшло повідомлення, що в ході бійки між двома жителями Чернігова юнак отримав кілька ножових поранень. Поліція затримала кривдника, постраждалий госпіталізований до міської лікарні.

В ході конфлікту між двома чоловіками з різних компаній, що відпочивали у чернігівському кафе, старший в якості аргументу використав ніж та наніс молодшому парубкові два удари ножем.

Хтось із відпочивальників одразу викликав «швидку», на місце події негайно прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Постраждалого каретою екстреної медичної допомоги доставили до міської лікарні, де медики діагностували у нього проникаючу колоту рану грудної клітини та різану рану стегна.

Опитавши свідків, поліція швидко встановила обставини інциденту та його винуватця. Той хоча й перебував у стані алкогольного сп’яніння, зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Оглянувши територію навколо кафе, слідчо-оперативна група вилучила ніж зі слідами речовини бурого кольору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button