Кримінал

У Чернігівському районі викрили підпільний цех фальсифікату (Фото)

У Чернігівському районі поліція викрила підпільний цех, де розливали, зберігали та продавали «самопальний» алкоголь.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Чернігівського відділу поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури викрили незаконну діяльність кримінальних бутлегерів.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Для документування незаконної діяльності підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції та місця зберігання і реалізації підакцизних товарів поліція провела санкціоновані обшуки в гаражах у обласному центрі та Чернігівському районі.

Правоохоронці викрили підпільний цех, де вироблявся фальсифікат з відомих вітчизняних та елітних закордонних алкогольних торгових марок «Пшенична», «Finlandia», «Chivas Regal», «Jack Daniels», «Edradour», «Glenmorangie Signet», «Hankey Bannister Original» з підробленими марками акцизного податку України. 

Під час обшуку вилучено близько 3 тон спирту етилового, 200 літрів готової лікеро-горілчаної продукції та 1 тонна готової лікеро-горілчаної продукції елітних алкогольних напоїв на загальну суму понад 800 тисяч гривень, підроблені марки акцизного податку України, обладнання для виготовлення і розливу фальсифікату та пластикові пакети «bag-in-box».

В іншому гаражі в обласному центрі поліція «накрила» склад, де зберігалася «продукція» з підробленими марками акцизного податку. Під час обшуку вилучено 800 літрів готової лікеро-горілчаної продукції на загальну суму понад 200 тисяч гривень та підроблені марки акцизного податку.

Всього під час обшуків вилучено близько 3 тон спирту етилового, 1 тонна готової лікеро-горілчаної продукції та 1 тонна готової лікеро-горілчаної продукції елітних алкогольних напоїв на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Ще статті по темі

Back to top button