Кримінал

У Чернігові автокрадія затримали на місці злочину (Фото)

28 липня близько четвертої ранку до поліції надійшла інформація, що на проспекті Перемоги біля одного з будинків на парковці спрацювала автомобільна сигналізація. На місце був направлений екіпаж патрульної поліції.

За вказаною адресою на майданчику, окрім кількох припаркованих машин, нікого не було. Патрульні, які прибули на виклик, почали оглядати територію та автомобілі. В салоні одного з транспортних засобів поліцейські помітили чоловіка. Громадянин лежав на передніх сидіннях. Зрозумівши, що його помітили, став робити вигляд, ніби він щось ремонтує.

Правоохоронці попросили вийти чоловіка з автомобіля. Пояснити, що робить посеред ночі в салоні автомобіля, він не зміг.

Оглянувши машину більш ретельно, патрульні помітили, що один із замків на дверцятах повністю зламаний, а крізь скло побачили на сидінні рукавички та ножиці.

Під час поверхневою перевірки у громадянина в невеличкій сумочці поліцейські виявили набір викруток.
Встановивши власника транспортного засобу, патрульні зв’язалися з ним. Той швидко прийшов, оскільки живе у будинку навпроти.

Власник одразу повідомив, що особу, яку поліцейські виявили в салоні його авто, бачить вперше. А зазирнувши в салон, сказав, що аудіомагнітола знаходиться не на своєму місці.
Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Власник транспортного засобу написав заяву до поліції.

20293087_1708577149446628_210495907647129424_n

Пізніше з’ясувалося, що затриманий 1974 року народження, неодноразово потравляв у поле зору правоохоронців, має судимість за крадіжку, а тиждень тому був затриманий іншим екіпажем патрульної поліції майже за аналогічної ситуації.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. «а тиждень тому був затриманий іншим екіпажем патрульної поліції майже за аналогічної ситуації» Ну а теперь идите с вопросом в полицию, мол ловите Вы его каждую неделю, и шо дальше? Реакция будет на этого ушлёпка или дальше пусть машины курочит?

Back to top button