Кримінал

У Чернігові чоловік побив співмешканку

Патрульні надали допомогу пораненій жінці та затримали чоловіка, який може бути причетним до замаху на її життя.

Вчора ввечері на лінію 102 зателефонувала чернігівка та повідомила, що співмешканець розбив вікно та вчинив сварку. За вказаною адресою направили один з екіпажів патрульної поліції. Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

На місце події прибули патрульні: Ростислав Озеред і Артем Зборщик. Біля під’їзду багатоповерхового будинку поліцейські побачили жінку, яка сиділа на землі, вона була у крові. Поряд стояв чоловік та тримав у руці предмет, схожий на ніж.

Патрульні наказали невідомому кинути ножа та відійти на безпечну відстань. Чоловік виконав вимогу охоронців порядку. Згодом з’ясувалося, що це 49-річний співмешканець потерпілої. Його затримали.

Оглядаючи жінку, поліцейські побачили, що вона поранена, їй одразу стали надавати допомогу. Поки один патрульний робив перев’язку, інший — викликав швидку та слідчо-оперативну групу.

Потерпілу шпиталізували до міської лікарні. Попередньо у неї 9 колото-різаних поранень. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

Ще статті по темі

Back to top button