Кримінал

У Чернігові до СІЗО спробували передати майже три десятки мобільників у холодильнику (Фото)

2 лютого в кімнаті догляду посилок і передач державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор» було здійснено догляд передачі, а саме холодильника, на ім’я ув’язненого . Під час перевірки в дверях холодильника було виявлено та в присутності понятих вилучено 28 мобільних телефонів, 6 зарядних пристроїв до мобільних телефонів і 5 сім-карток мобільного оператора «lifecell».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дусі Голлівуду: ув’язненому чернігівського СІЗО надіслали замаскований клинок

Цього разу було «побито попередній рекорд» установи з кількості телефонів, які намагалися передати – у вересні минулого року подібним чином намагалися доправити 20 мобільних телефонів.

За цим фактом співробітники установи склали адміністративний протокол за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яку передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button