Кримінал

У Чернігові на вулиці Коцюбинського пограбували дівчину

Учора, близько 1-ї ночі, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Коцюбинського невідомий вихопив у дівчини сумочку і втік територією ЗОШ № 20. У повідомленні вже містилася інформація про нападника: його прикмети та опис, у що він був одягнений.

Отримавши орієнтування про особу, яка може бути причетною до пограбування, всі наближені до місця події екіпажі патрульної поліції почали відпрацьовувати територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівщини розкрили вбивство юнака, який вважався безвісти зниклим (Фото)

Вже за 10 хвилин після отримання інформації один з екіпажів роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції повідомив, що на вулиці Воскресенській зупинив громадянина, який за описом дуже схожий на розшукуваного.

Коли потерпілій показали чоловіка, вона одразу його впізнала. Громадянина затримали і викликали слідчо-оперативну групу.

Під час огляду в кишенях чоловіка виявили особисті речі потерпілої дівчини. Окрім цього, електрошокер та балончик із газом дратівливої дії.

Затриманим виявився 42-річний житель Київської області, який раніше вже був засуджений за вчинення кримінальних правопорушень. Його доставили до Чернігівського районного відділу поліції.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button