Кримінал

У Чернігові пʼяний водій на легковику збив дорожній знак

Учора, 19 грудня, орієнтовно о 18-й годині патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Толстого сталася дорожньо-транспортна пригода — автомобіль Volkswagen наїхав на стійку дорожнього знака «Пішохідний перехід».

Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що 28-річний водій під час руху, наближаючись до пішохідного переходу, відволікся від керування. У результаті сталася ДТП. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,59 проміле.

Також виявилося, що громадянин не має права керувати транспортними засобами.

Патрульні склали низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобом особою, яка не має такого права) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Відповідні комунальні служби повідомили про завдання збитки вулично-шляховій мережі.

Протягом минулої доби патрульні поліцейські виявили сімох водіїв, які з ознаками сп’яніння керували транспортними засобами.

Ще статті по темі

Back to top button