Кримінал

У Чернігові п’яний водій пропонував патрульним хабар

Вчора надвечір на вулиці Кільцевій за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Touareg. За кермом перебував 56-річний чернігівець.

Від самого початку спілкування інспектори помітили у кермувальника явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у встановленому законом порядку. Результат — 1,65 проміле.

Почувши, що поліцейські складатимуть адміністративні матеріали, чоловік запропонував домовитися за певну суму грошей, щоб його не притягали до адміністративної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє колишніх службовців ДСНС постануть перед судом за колабораційну діяльність

Охоронці порядку одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському — це злочин і його можуть притягнути вже до кримінальної відповідальності. Після цього вони ще кілька разів застерігали чоловіка від його протизаконних дій, проте він продовжував наполягати на своєму. Як результат — на місце була викликана слідчо-оперативна група.

На водія Volkswagen патрульні поліцейські склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування в сані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Після цього він продовжив спілкуватися вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button