Кримінал

У Чернігові п’яний водій злетів у кювет

Вихідними патрульні поліцейські отримали інформацію, що на проспекті Миру неподалік психоневрологічної лікарні сталася ДТП — легковик з’їхав у кювет.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши на місце, охоронці порядку виявили автомобіль ВАЗ-21150, який загруз у сніговій кучугурі. За кермом, як з’ясувалося, перебував 49-річний громадянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Снові піднялася вода: ускладнене транспортне сполучення між селами

Інспектори з’ясували, що водій під час руху не врахував стан проїжджої частини і не обрав безпечної швидкості. В результаті не впорався з керуванням. Внаслідок автопригоди авто отримало механічні пошкодження. На щастя, ніхто не постраждав.

Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,9 проміле.

Патрульні склали на громадянина на громадянина два адмінматеріали: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, протягом вихідних патрульні поліцейські виявили 19 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button