Кримінал

У Чернігові патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП і залишив місце пригоди

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Троїцькій сталася дорожньо-транспортна пригода — зіткнулися два легковики: ВАЗ-21102 та Audi A6. Кермувальник ВАЗу залишив місце пригоди, покинувши своє авто. На місце направили один з патрульних екіпажів.

Інспектори з’ясували, що водій ВАЗу, повертаючи праворуч, виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті сталося зіткнення з автомобілем Audi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові горіла квартира у п’ятиповерхівці (Фото)

Отримавши опис та прикмети особи, що залишила місце ДТП, патрульні вирушили на відпрацювання прилеглої території. За короткий час вони виявили чоловіка, дуже схожого за описом. Громадянин підтвердив, що він — водій ВАЗу і учасник ДТП.

Поліцейські помітили у чоловіка явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,48 проміле. За словами водія ВАЗу, алкоголь він вживав вже після скоєння автопригоди.

Патрульні поліцейські склали на громадянина низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) і ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю водієм після ДТП за його участю) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арешт майданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button