Кримінал

У Чернігові патрульні зупинили водія напідпитку і виявили в нього наркотики (Фото)

Сьогодні вранці на вулиці Толстого один з екіпажів патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль Nissan Primera. Як з’ясувалося, за кермом перебував 31-річний житель Чернігівського району.

Під час спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівця на проспекті Перемоги патрульні виявили наркотики

Перевіряючи інформацію про водія, патрульні встановили, що громадянин раніше позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням суду за аналогічне правопорушення – керування авто в стані сп’яніння.

Під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у кермувальника паперові згортки та поліетиленові пакетики з речовинами, схожими на наркотичні. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на громадянина адмінпротокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння вчинене повторно) КУпАП. У подальшому він продовжив своє спілкування вже зі слідчим.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button