Кримінал

У Чернігові переслідували водія, позбавленого права керування, який їздив «під наркотиками»: на порушника склали низку протоколів

Учора близько 22-ї години вечора на вулиці Кільцевій патрульні виявили водія, який перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння, ще й позбавлений права керувати транспортними засобами за аналогічний злочин.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Патрульні помітили мопед Viper ZS50, який порушував правила дорожнього руху. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але той лише пришвидшив рух. Правоохоронці заблокували транспортний засіб під час переслідування.

Під час спілкування у 35-річного водія помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Проте він категорично відмовився від проходження огляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині учасники злочинної схеми із закупівлі дров, що завдали мільйонних збитків сфері оборони, постануть перед судом

Однак під час поверхневої перевірки поліцейські знайшли у чоловіка зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Крім цього, з’ясувалось, що раніше керманич уже притягувався до відповідальності за аналогічне правопорушення і позбавлений права керування. Термін позбавлення ще не закінчився, проте чоловік не зважає на заборону і продовжує їздити за кермом.

На правопорушника склали низку адміністративних проколів, зокрема за статтею 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), статтею 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) та статтею 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку транспортного засобу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Від керування водія відсторонили, транспортний засіб забрали на арештмайданчик.

Далі встановлювати обставини будуть уже слідчі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button