Кримінал

У Чернігові поліцейські підстрелили озброєного злочинця

Вчора у Чернігові, близько 23-ї години, екіпаж патрульних отримав виклик про незаконне проникнення до одного із закладів міста на вулиці Новій.

На місці події вже перебували працівники охоронної фірми, які викликали поліцію. Вони повідомили, що всередині зачиненого закладу перебуває стороння особа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала групу осіб, які вчинили низку розбоїв на Чернігівщині та Сумщині

Спільно неодноразово гучно подавалась команда: «Вийти з приміщення, руки за голову», але з приміщення у відповідь працівники поліції почули звук, схожий на постріл. За 10 хвилин на місце для надання допомоги прибув екіпаж роти тактико-оперативного реагування (ТОР).

Під час обстеження приміщення поліцейські виявили невідомого чоловіка, який дістав предмет, схожий на пістолет та направив його в напрямку поліцейських. Після цього патрульний роти ТОР, згідно зі ст. 46 ЗУ «Про національну поліцію», застосував табельну вогнепальну зброю, здійснивши два постріли в напрямку правопорушника та влучив двома кулями.

Надалі чоловікові надали домедичну допомогу та каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Наразі громадянин під наглядом лікарів, його прооперували.

У діях невстановленої особи виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 КК України.

На місці події працювали співробітники ДБР, ведеться слідство.

Патрульна поліція України

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button