Кримінал

У Чернігові поліцейські затримали наркодилера з іншої області України

Учора, 11 жовтня, в результаті спільних дій співробітників Чернігівського райуправління поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю було викрито 26-річного мешканця Кіровоградщини, який придбав психотропні речовини з метою подальшого продажу вроздріб.

Під час проведення оперативно-розшукових дій на території поблизу одного з гаражних кооперативів Чернігова поліцейські зупинили молодика з сумкою, в якій був пакунок із підозрілою речовиною. Оглядаючи пакунок, правоохоронці виявили 20 невеличких пакетиків із порошком білого кольору, схожим на психотропну речовину амфетамін. Ще в кілька пакетиків було розфасовану іншу речовину, попередньо ідентифіковану, як солі Alfa PVP.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові військовослужбовець зі своїм товаришем продавали наркотики (Фото)

Громадянин пояснив поліцейським, що пакунок із кримінальним «товаром» забрав в обумовленому місці поряд із гаражами. Інформацію від постачальника про розташування «закладки» отримав посередництвом мережі інтернет.

Психотропні речовини збирався відвезти за місцем свого проживання, до Кіровоградської області. Там планував їх поширювати в подібний спосіб, однак уже вроздріб.

Слідчий поліції Чернігова відкрив провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, перевезення, пересилання чи збут наркотиків, психотропних речовин або їх аналогів). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Вилучені порошкоподібні речовини сумарною вагою близько 200 грамів та інші речові докази поліція направила на експертне дослідження.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного ринку» попередньо оцінюється в 100 тисяч гривень.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button