Кримінал

У Чернігові поліція затримала виробника амфетаміну

До управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернігівській області надійшла оперативна інформація, що житель обласного центру незаконно виготовляє заборонений психотропний засіб — амфетамін.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження і в рамках нього за рішенням суду провели в одному з автокооперативів Чернігова санкціонований обшук. Підозри правоохоронців підтвердилися, в гаражі підозрюваного в присутності пойнятих оперативники виявили та вилучили розфасовану психотропну речовину – амфетамін масою близько 30г, до 5 літрів прекурсорів та грошові кошти у сумі близько 5 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині правоохоронці затримали чоловіка, що збував наркотики

Увесь процес виявлення та вилучення задокументовано та зафіксовано слідчими поліції, матеріали приєднані до кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) — карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. і шо, вже експертизу зробили шо то ?)

Back to top button