Кримінал

У Чернігові судитимуть п’ятьох учасників організованої групи за проведення азартних ігор

Чернігівською обласною прокуратурою та Чернігівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно п’ятьох учасників організованої групи, яка займалася незаконною діяльністю з організації та проведення азартних ігор на території міста Чернігова, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 КК України). Про це повідомляють у Чернігівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, обвинувачені незаконно проводили азартні ігри з використанням мережі Інтернет в ігровому закладі на території обласного центру щонайменше протягом одного року.
Вхід до зазначеного грального місця здійснювався за попередньою домовленістю з його адміністраторами й організатором злочину. Сторонні особи могли потрапити до зали лише за рекомендаціями постійних гравців або персоналу.

Під час проведення обшуків за адресою розташування незаконного грального закладу, місцем проживання обвинувачених виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, банківські картки та грошові кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині приміщення церкви передадуть у комунальну власність

Викриття протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими Чернігівського районного управління поліції ГУНП у Чернігівській області за оперативного супроводу УСР у Чернігівській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button